Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LL

Toto jsem napsal před chvílí pod jiným článkem o panu Hadravovi:

Tak nějak nechápu co vede někoho k tomu aby přijal v podstatě ruskou víru, snažil se vypadat jako rus a vzýval diktátora který sice vládne Rusku, ale vzezřením a hlavně chováním čím dál víc připomíná mongolského nájezdníka.

Nemám co bych k tomu dodal. Možná se nedopustil zločinu ale to nic nemění na faktu že mu nejede výtah do posledního patra.

4 4
možnosti
JM

Nevím, proč se můj komentář nevložil, a jelikož se mi nechce psát jej znova, napíšu pouze: váš pojem "v podstatě ruská víra" svědčí o vašich historických znalostech dostatečně.

1 0
možnosti
Foto

Přečetl jsem si Váš odkaz v článku, kde, jak píšete, je možné zdůvodnění, proč vypukla kauza Vrbětice. Jsou to stránky běloruské tiskové agentury, která je ve vlastnictví Běloruska. To mi stačí. Děkuji.

8 0
možnosti
Foto

Děje se něco neuvěřitelného, v Česku se mění dosud relativně svobodný a demokratický stát v totalitní režim. Zde jde jednoznačně o zastrašování ideových oponentů a jejích "léčbu'" vazbou. Doufejme, že se nepřidá jurisdikce, nebo po propagandistické masáži soudce lynč. Děkuji za článek, karma R^

4 8
možnosti
Foto

Bohužel, to mediální lynčování všech, kdo nesouhlasí s výkladem současné politické situace dle not mainstreamových médií a pokleslých politiků, kdy agresor je líčený jako oběť a naopak, se nyní již přesouvá do fáze zatýkání.

Máte naprostou pravdu R^

4 8
možnosti
Foto

Doporučuji přečíst si diskusi pod tímto článkem: https://www.novinky.cz/krimi/clanek/po-celem-cesku-zasahuje-ncoz-kvuli-vyjezdum-lidi-na-ukrajinu-40357715

Dovoluji si, natáhnout příspěvek ohledně zatýkání těch, kteří chtěli bojovat proti ukrajinskému fašistickému režimu podporovanému USA a našimi vlastizrádci a které naše "demokracie" označuje za teroristy.

Cituji příspěvek, který má v současnosti 821 souhlasných názorů:

Jindra Strobl:

"Nechápu jak může demokratická společnost označovat lidi z Donbasu za separatisty a už vůbec za teroristy....není to náhodou podstata demokracie aby si lidé mohli zvolit kam patří? Tito lide se odtrhli od Ukrajiny po slavnem majdanu kdy se moci uchopili fašisti, chrání tak sebe i své rodiny a tady má někdo tu drzost označit je za teroristy? Svět se změnil a většina tzv"demokratických" států používá toto slovo naprosto neoprávněně, protože zde žádná demokracie není.... Spolehají na to, že lide už neví co je to fašismus...neplest si s nacismem jak to rádi dělají i politici...Fašismus není jen o tom že vládne diktátor má daleko více znaku jako je nepříklad centralizace moci.. Dále pak nechutná propaganda kdy je lidem vtloukán do hlavy jediny správný nazor..opět v eu tohle jede v plnem proudu... Podpora fašistů na Ukrajině, kteří už se ani netají tím že fašismus je u nich legální a oslavují fašistické zrádce z dob druhé světové.. .A tyhle šmejdy eu uznává jako spojence a demokraty??? Jako tohle opravdu myslíte vážně? A v poslední řadě, každý je svobodný a může se rozhodnout za koho bude bojovat....Já osobně nejsem žádný proruský šváb ale jedno vím jistě.. na straně vrahů z NATO rozhodně bojovat nebudu...."

Takže by naše policie měla zatknout všech 821 diskutujících, kteří podpořili lidi jako je Ivan Hadrava.

A budeme zde rázem mít více politických vězňů než za komunistů.

3 7
možnosti
SL

Hloupost není trestná. Maximálně sklidí posměch.

9 0
možnosti
Foto

Ty druhe synky sem nepotkal, nemožu soudit. Přemysl Ivan Hadrava je jednim z nejslušnějšich lidi v Česku, kere znam... R^

7 4
možnosti
SL

Fakt? Pamatuji-li se dobře, je to onen pán, který kdysi psal "své vlasti bych přál stejně dobrého prezidenta, jako má Ruská federace"?

10 0
možnosti
JK

Ten nadpis vypadá, jako byste si myslel, že policie považuje pravoslaví za trestný čin a soudit to místo nezávislého soudnictví bude Ateistická Unie :-)

4 0
možnosti
Foto

Aliance národních sil...:-) Ty jsou ted přece v bloku Volfové s Volným. Taky dobrej oddíl. Její kámoška je přece ta třetí - Náčelnice domobrany. Jenom neškodní kašpárkové. Pokud ovšem veřejně vybírali peníze pro proruské teroristy a snažili se organizovat bojovníky tak mají problém....úplně stejný jako ten kdo to samé činil pro IS. Když zatýkali toho muslimského "kněze" tak jste také nemlčel...?

16 2
možnosti
SL

Aliance národních sil! ;-D To je povedená partička individuí okolo Al Malikiové.

Doporučuji diskutujícím, kteří třeba mají špatnou náladu, aby pohlédli na program uskupení, nad jehož volbou autor uvažuje. Fakt se zasmějete.

12 1
možnosti
PB

Vydržel jsem to číst jen prvních asi pět odstavců. Prakticky co věta, to primitivní lež.:-)

1 0
možnosti
KT

Nemlčte!

Řvěte na celé kolo, kolo mlýnské, udělalo bác!

12 4
možnosti