Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na horách potkávám spousty lidí, symbol zotročení má na puse někdo jen sem tam někdo. Tihle lidé myslím nemocnice neplní.

7 0
možnosti
Foto

Ti, kteří ctí osobní svobody a jejich salámové ukrajování je jim proti srsti, jsou už dávno zatlačeni do undergroundu a už si zvykli, že na pivo se chodí do garáží podobně smýšlejících.

27 0
možnosti
ST

přesně vystižené

0 0
možnosti
Foto

Do pivního moku brzy nebude nutné přidávat, aby zhořkl - chmel, protože cena piva bude tak ohromně hořká /pivovary mají v úmyslu za veškeré rok neprodané pivo kompenzovat ztráty zvýšením cen/, že mnohým přestane pivo chutnat. Kdo dá za 1 půllitr točené desítky 50 a nebo za totéž množství dvanáctky 80 korun?? Jen ti nejbohatší a určitě ne ti, co žijí z dávek. ;-(

6 6
možnosti
MR

Tak nastesti je to co pisete nesmysl. Protoze pivovar musi to co uvari prodat. Omezeni vyrobni kapacity na mnozstvi ktere by se prodalo za Vase ceny neni mozne. Takze zdrazeni mirne nastane, ale jen takove, ktere spotrebitel zvladne aniz by ohrozil vyrobu.

6 2
možnosti
Foto

Včera jsem byl v Hluboké n./Vlt. Parkoviště přecpaná. Spousta cyklistů. Před každým stánkem se zmrzlinou dlouhé fronty. Nikdo neměl respirátor. Lidé kašlali na rozestupy. Podle vás to byli ti správní občané. Nemusíte zoufat. Respirátor jsem viděl jen na jedněch ústech. V zrcadle.

16 11
možnosti

Tak je to spravné a tak to má byť !!!

5 0
možnosti
JZ

Asi by to chtělo více tolerance z Vaší strany. Nemůžete ostatním spoluobčanům vyčítat, že nemají na situaci stejný názor jako Vy. Vyzýváte k boji za práva a svobody, ale v tomto kontextu by mělo být ještě doplněno: a taky za povinnosti hranice práv jiných. V právním státě se vždy lidé vzdávají částí svých svobod či možností a musí přijmout omezení a závazky. Nevím tedy, jestli brojíte proti této ideji, nebo se Vám nelíbí nějaké konkrétní právo či povinnost či omezení. Měl byste být více konkrétnější.

14 4
možnosti
JM

Tak, třeba omezení ústavních práv dětí na vzdělání bez podmínek se mi určitě nelíbí.

A na ty povinnosti obecně také myslím, viz název staršího blogu: http://jakubmoravcik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=711079

2 0
možnosti
  • Počet článků 123
  • Celková karma 6,52
  • Průměrná čtenost 1030x
Ostravák a etnický čechoslovák. 

Nejčastější témata, o nichž zde (většinou z konzervativního pohledu) píšu, jsou asi tato: politika, společenské dění, filosofie a křesťanství. A občas samozřejmě zabrousím i jinam.

Email: maftik@seznam.cz.

YouTube kanál: 

https://www.youtube.com/channel/UCe0J9k3Nb2v_t24rqORQMdw


 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky