Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když by totéž udělal nějaký islámský duchovní taky byste výši trestu zpochybňoval?

0 5
možnosti
Foto

A je taky otázka proč vlastně dostal takto vysoký trest. Nevíme zda již předtím nespáchal něco podobného,co všechno bylo prokázáno

...

0 0
možnosti
MS

Na nepoměr rozsudku s jinými kauzami upozorňuje hodně lidí, ale ztotožňovat se s tím exotem? 8-o

5 0
možnosti
JM

Je suis jsem myslel jako vyjádření solidarity s dotyčným jakožto s obdržitelem nespravedlivě a nepřiměřeně vysokého trestu vzhledem k povaze činu, ne jako souhlas s vraždami. Avšak nějaké větší rozebírání tohoto detailu bych považoval za odvádění pozornosti od toho podstatného, čímž je právě ten nespravedlivý trest.

3 0
možnosti
Foto

Tak Aeronet...;-D To je dost, že si za ty primitivní nenávistné žvásty a schvalování vraždění žen a dětí jde někdo sednout...

2 7
možnosti
JB

J19a75n 55B69u74r25d22a

18. 3. 2021 10:50

Ok, ale šest let je fakt docela dost; i v rámci schvalování terorismu. Zajímalo by mě, jestli někdo vyštrachá další informace (předpokládám, že u odvolačky bude víc novinářů) a řekne, co mohlo soud k té výši vést, jestli minulá trestná činnost či co.

1 0
možnosti
RK

Hrušky, jablka... srovnávat paragrafy související s terorismem s násilnou kriminalitou bez těchto konotací navíc v různých státech, to chce opravdu právnicky ducha mdlého, případně demagoga. A máte pravdu. U vašeho odkazu na Aeronet jsem přestal číst.

5 3
možnosti
  • Počet článků 123
  • Celková karma 6,52
  • Průměrná čtenost 950x
Ostravák a etnický čechoslovák. 

Nejčastější témata, o nichž zde (většinou z konzervativního pohledu) píšu, jsou asi tato: politika, společenské dění, filosofie a křesťanství. A občas samozřejmě zabrousím i jinam.

Email: maftik@seznam.cz.

YouTube kanál: 

https://www.youtube.com/channel/UCe0J9k3Nb2v_t24rqORQMdw


 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky