Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Dobře napsáno. Duhová soldateska v akci.

3 0
možnosti
PB

P34e27t86r 61B92u36r97i54a61n

29. 8. 2019 18:30

Nikdy jsem neviděl tolik pomatených a jednoduchých lidí jako na tom videu. S výjimkou komunistických meetingů, samozřejmě. A ten teplík v brýlích, co ji na každém kroku pronásleduje, to je opravdu ukázka tolerance a respektu k jiným v přímém přenosu.;-D O nadávkách do nacistů škoda slov.

4 0
možnosti
JK

Je až udivující, jak ti sluníčkoví lidé, co jsou morálně vysoko nad obyčejnými,nevzdělanými (těmi, co mají jiný názor), umějí být sprostí a zlí.

7 0
možnosti
PK

,,moc se mi líbila slečna, která na otázku kolik je pohlaví reagovala protidotazem, zda má čas na rozmyšlenou....mám totiž přemýšlivé lidičky velmi v oblibě:-):-):-)

5 0
možnosti
JS

Pane Moravčíku, omlouvám se za příspěvek mimo téma. Ale asi byste měl vědět, že jistý bloger, pan Zdenek Horner, publikoval v úterý článek, v němž Vás několikrát zmiňuje, a to ve značně nepřívětivém kontextu (mírně řečeno). Například takto: "Kdo tedy jsou ti uražení nefašisté? Neneonarcisti? A jaký k tomu mají postoj? Souhlasí jistě s Moravčíkem, s jeho prefašistickým názorem, že lze na místě rozhodnout bez soudu Kdo je kdo a rovnou vykonat trest."

Článek pana Hornera je z hlediska formy i obsahu naprostá zoufalost, ale co mu chybí na kvalitě, to vynahrazuje agresivitou. Naložte s touto informací podle svého uvážení.

Vašemu nynějšímu článku, ve kterém kritizujete podobný typ argesivity, samozřejmě dávám R^

Zde je odkaz na Hornerův článek:

https://horner.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=725918

11 0
možnosti
JM

Díky za upozornění, mrknu na to :-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS