Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

R39a39d16e23k 96J12a49r23o71š

26. 8. 2019 21:49

Z vašich tipů jsou v podstatě všichni bez sebemenších šancí na úspěch:

- Vitásková je velmi kontroverzní, navíc příliš spjatá s SPD

- Robejšek a Hynek nemají věhlas ani charisma a jsou spjatí se svými předchozími neúspěchy (neúspěšní Realisté resp. neúspěšná presidentská kandidatura)

Moje tipy:

- Jan Zahradil - mezinárodně ostřílený politik, ani eurohujer ani totální euroskeptik, se zdravým, nekorektním pohledem na svět a politiku

- František hrabě Kinský - noblesní, velmi vzdělaný a inteligentní Pán. t.č. starosta Kostelce nad Orlicí, dříve přední muž české reklamy (osobně znám), neúplatný, čestný a mediálně vděčný (viz TV seriál o šlechtických rodech)

- Prof. Cyril Höschl - fakt chytrý, vzdělaný chlap, velká profesní psychiatrická kapacita, kterou by mohl úspěšně využít ke stmelení současné společenské rozháranosti...

1 0
možnosti
JM

Vitáskovou mohou bohužel popravit média, v tom vidím největší nebezpečí pro její kandidaturu. Minimálně u lidí, kteří příliš nesledují společenské dění - a těch je dost - by určitě šanci měla už jen proto, že je pohlednou ženou.

Z vámi jmenovaných tří jmen je pro mne těžko přijatelný Zahradil. Ke Kinskému se zatím nemůžu vyjádřit a Höschla jsem si již zapsal do onoho "pracovního seznamu jmen".

0 0
možnosti

MZ skončí mandát ve 2023, jak jste přišel na 2 roky?

0 0
možnosti
JM
PD

Jestli už není pozdě, Rusové na tom začali pracovat mnohem dříve - oni nám zase někoho vyberou.

1 0
možnosti
PD

Nezávislý kandidát nemá šanci - Rusové zametou svému kandidátovi cestu snadno - nezávislý kandidát dostane nálepku, fašisty, homosexuála, vítače imigrantů příp. pro ty méně chápavé - i nálepku osoby vstřícné k sudetským Němcům a je vymalováno - předvolební kampaň takového kandidáta budou jen vyhozené peníze a ztráta cti. Bohužel.

0 0
možnosti
JV

Jen krátkou poznámku k bodům, které jste vypsal.... současná hlava státu jejich značnou část nesplňuje, nezbývá tedy než doufat, že v další presidentské volbě budeme mít šťastnější ruku.

0 0
možnosti
JK

Chybí tam Zdeněk Škromach.

0 0
možnosti
JL

Pane Moravciku. Vsichni tri osobnosti vami navrhovane, jsou manazeri ve svych oborech kde vynikaji. Jejich kandidatura do dnesni organizace vedeni statu by NIKDY nemohla vyuzit jejich schopnosti. Rozbor a zduvodneni toho co jsem napsal je velmi zdlouhave. (unavne!!)

Pri minule volbe se nam ukazalo, jakeho prezidenta obcane chteli. Osobnost, ktera zustava v pozadi, svymi projevy povzbuzuje republiku a hlavne, nasleduje minule osobnosti v teto funkci, nemluvici mnoho do vedeni statu.

Pani Vitaskovou neznam. Pan Robejsek je vice filosofickeho charakteru a i kdyz je zlinak, jeho uvahy jsou vic teoreticke. Mam jeho rozbor z novinarem nekolik let pred tim, nez zalozil stranu Realistu. Zde ukazal svoji kvalitu. Pan Hynek byl muj kandidat v minulych volbach. Mam rad manazery s historii uspechu. To je velmi dulezite. I kdyz nevim, zda v teto organizaci vedeni nasi republiky by mel dostatek prostoru uplatnit svoji kvalitu organizacni.

Pan Hynek by byl prefeknim kandidatem v systemu "prezidenskem". Zde by exeloval.

0 1
možnosti
EH

Nakonec to dopadne tak, že zase půjde "Kavárna" proti "důchodcům a nevzdělancům" a bude se volit menší zlo. Mezi bezproblémovou (ale taky bez chutí a zápachu) loutkou "demokratů" a vepřovou hlavou, provařenou politickými bitvami, ale s názory líbivými mlčící většině.

1 0
možnosti
Foto

Myslím si, že Jiří Drahoš je již provařený a "Kavárna" nasadí Pavla Fischera. Ten je ale totálně nepřijatelný pro voliče SPD, KSČM, většinu voličů ANO a část voličů ČSSD a též jej nebudou volit příznivci Trikolóry.

Takže mohou mít šanci kandidáti jako Alena Vitásková nebo Jaromír Soukup, protože ti jsou přijatelní pro voliče stran a hnutí, které jsem zde uvedl.

Určitě to bude zajímavé.

1 1
možnosti
Foto

Alenu Vitáskovou bych volil

3 0
možnosti
MM

Myslím, že vaše "strana barikády", jak píšete, nebude mít problém s penězi. Kellner si takovou investici nenechá ujít a možná i z Ruska něco přiteče... Problém může být, že se o pomyslnou zemanovu štafetu bude ucházet hned několik kandidátů a vaše síly to může rozhodujícím způsobem oslabit (tak jak se to stalo na Slovensku Harabinovi). Tipoval bych, že do souboje půjde Václav Klaus ml., možná Okamura, Soukup, nějaký komouš, Foldyna nebo i ten Ovčáček.. Tak uvidíme. Ale bylo by fajn kdybychom si zvolili nějakého "kompromisnějšího" kandidáta, člověka, který by dokázal ony barikády alespoň trochu spojit v jedno. Prozápadního, korektního, s konzervativnějšími postoji a s pochopením pro problémy frustrovaných bílých heterosexuálních mužů.

2 0
možnosti
ND

Hezky jste to napsal, ještě by neměl být moc starý a za mě, neměla by to být žena. Zdůvodňovat to tady nebudu. Vzdělání a znalost cizích jazyků je jasný předpoklad.

Ohledně toho, že prezident by neměl být rozvedený, tak to mně je jedno, lepší než v lzivem manželství.

Kdyby to měl být, nevím, ale z vašich tři kandidátů asi nikdo, tedy za mě.

1 0
možnosti
  • Počet článků 123
  • Celková karma 6,50
  • Průměrná čtenost 1030x
Ostravák a etnický čechoslovák. 

Nejčastější témata, o nichž zde (většinou z konzervativního pohledu) píšu, jsou asi tato: politika, společenské dění, filosofie a křesťanství. A občas samozřejmě zabrousím i jinam.

Email: maftik@seznam.cz.

YouTube kanál: 

https://www.youtube.com/channel/UCe0J9k3Nb2v_t24rqORQMdw


 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky