Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P14a68v30e24l 10H86e47k

4. 8. 2019 19:39

A co té polské stanici brání v tom, aby si zřídila vlastní webovky a své vysílání šířila z nich? Youtube je soukromá společnost a jako taková není povinná poskytovat prostor kdekomu.

0 0
možnosti
JM

Tak wRealu24 bylo včera opět na týden zablokováno. Viz:

https://www.youtube.com/watch?v=xIIIO7eksnE

0 0
možnosti
JS

Cenzura je krokem k nesvobodě a já ji bytostně nenávidím. Chápu jen výmaz opravdu vulgárních a amorálních věcí, ale když se to rozšíří i na politické názory nebo na fakta z reálného života, tak to znamená, že se někdo začal snažit společnost ovládat a směřovat k jednomu správnému názoru a to už tady bylo a já předem říkám děkuji nechci.

3 0
možnosti
JZ

Tak zrovna LGBT komunita je levičáky na západě hýčkaná ještě víc než jiné protekční skupiny. Stačí říct/napsat, že dle vašeho názoru existují jenom dvě pohlaví (bez jakýchkoliv dalších poznámek), a ban máte zaručený. Takže ani youtube (vlastněný Googlem, což už dnes taky mluví samo za sebe) není samozřejmě výjimkou.

3 1
možnosti
Foto

To co píšete pane Zapletale je nesmysl a výmysl a použil jste k tomu případ jistého školáka, kterého pomatený učitel a ještě pomatenější vedení školy za uvedené stanovisko potrestali. Jedná se ale jen o jeden konkrétní případ a rozhodně neexistuje žádná podobná cenzura

0 2
možnosti
Foto

Pane autore, nevím o jaké cenzuře Ďurici píšete, protože na youtube je hodně jeho hudby....no hudby...tak trochu jako Ortel, tedy hudba nikaďe nič. A co se týče Polské pravicové scény - jsem napůl Polák a Polština je mým rodným jazykem. O polskou kulturu a hudbu se zajímám odjakživa. Takže znám i současnou, jak vy píšete pravicovou scénu. Tu scénu, kde zpívají "smrt židům, smrt muslimům, smrt cikánům, smrt barevným. Kde oslavují nacistické vojenské vůdce, znám kapelu, která oslavuje "hrdinství německých bojovníků" u Westerplate. Ano, to je současná polská, takzvaně pravicová hudební scéna. Oslavování Varga Vikernese ze skupiny Burzum, který na otázku proč se přestal věnovat metalu odpověděl, že metal je z rocku, rock z Blues a Jazzu a tyhle žánry přinesli černoši a to že on podporovat nebude. Jestli se vám to líbí, a řadíte to k vlastenectví, je to vaše věc a vaše vizitka. Nicméně nenaříkejte, že existují určité hranice a že ne všichni jsou souhlasní s neonacismem.

1 5
možnosti
TT

Mluví o cenzuře proti čemukoliv kritickému vůči neomarxismu. Kdo tuto cenzuru nevidí, má nasazené zcela jistě velmi tlusté klapky. :-P

2 0
možnosti
KS

youTube někomu patří a ten někdo si s tím může dělat, co chce.

1 4
možnosti
Foto

To samozřejmě není tak docela pravda.

5 0
možnosti
PB

P21e78t56r 28B59r53o77ž

1. 8. 2019 16:47

"aby ta pravicově-konzervativní média, jimž by mohl cenzurní zásah také hrozit, hledali - pokud to ještě neudělaly

Zdroj: https://jakubmoravcik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=722818";

ta média - správně.

hledali?! (správně hledala)

neudělaly ?! (správně neudělala)

1 0
možnosti
JM

Díky za upozornění, opraveno.

0 0
možnosti
JM

Tak wRealu je na youTube opět odblokováno.

1 0
možnosti
  • Počet článků 123
  • Celková karma 6,52
  • Průměrná čtenost 1030x
Ostravák a etnický čechoslovák. 

Nejčastější témata, o nichž zde (většinou z konzervativního pohledu) píšu, jsou asi tato: politika, společenské dění, filosofie a křesťanství. A občas samozřejmě zabrousím i jinam.

Email: maftik@seznam.cz.

YouTube kanál: 

https://www.youtube.com/channel/UCe0J9k3Nb2v_t24rqORQMdw


 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky